English Romana
Bog'Art Industrial


Compania Bog’Art

Bog’Art este o companie de construcţii română privată, înfiinţată în 1991, cu sediul în Bucureşti. Domeniul principal de activitate al Bog’Art acoperă proiecte la cheie private, instituţionale şi publice, permiţând companiei să se dezvolte în ritm dinamic şi astfel să îşi menţină renumele bine meritat între cele mai importante firme de profil din România.

Grupul de firme Bog’Art se distinge printr-un management modern şi un personal tehnic de înaltă calificare, care prin utilizarea celor mai noi tehnologii şi a unei organizări eficiente a reuşit permanent diversificarea activităţilor, acoperind în prezent toată gama de servicii şi produse necesare, precum: servicii de arhitectură şi proiectare, producţia şi furnizarea betonului şi a prefabricatelor din beton, confecţii metalice, pereţi cortină, tâmplărie exterioară şi interioară, servicii de administrare a imobilelor construite.

Bog’Art asigură competenţă maximă în execuţie atât în România cât şi în afara ţării, clienţii având certitudinea finalizării profesionale şi la timp a proiectelor. Totodată, lucrările executate de Bog’Art conferă clientului un statut distinct, proiectul devenind în scurt timp un reper important de calitate în peisajul arhitectural al oraşului.